Alábbi tartalmaink elsősorban szakembereknek, kivitelezőknek szólnak, amiket CD-re írhatóan (iso formátum ~ 1.7GB) akár egyben is letölthet.

Alkalmazási útmutató

A kifejezetten szakembereknek szánt Alkalmazási útmutató című tematikus kiadványunkban minden szükséges információ, részletrajz és csomópont megtalálható. A kiadványban külön hangsúlyoztuk a termékvonalankénti eltéréseket, sajátosságokat.

Alkalmazási Útmutató

CAD

Az ArchiCAD program alá beépülő Terrán Add-On igen hasznos lehet a tervezőknek, akik így egyetlen gombnyomással komplett anyagkiírást (árakkal vagy akár árak nélkül), illetve fotorealisztikus látványképeket készíthetnek – teljesebbé, magasabb színvonalúvá téve így a tervet.

Tovább

Csomóponti rajzok

A csomóponti rajzok esetében összegyűjtöttünk minden fontos, speciális részletet, ezzel is segítve a szakemberek munkáját. A rajzok több népszerű fájlformátumban is megtalálhatók.

Bővebben

Teljesítmény nyilatkozatok

Teljesítmény nyilatkozatot keres? ITT letöltheti.

nyilatkozatok

TERC és MVH kódok

Összeszedtük egy dokumentumba a Terrán termékek MVH kódjait. ITT letöltheti.

Tovább a kódokhoz

Szaktanácsadás

A Terrán termékek szakszerű felhasználásról alkalmazás technikai útmutatónkból tájékozódhat. Az esetlegesen felmerülhetű kérdésekben mérnök szaktanácsadó kollégáink készségesen állnak rendelkezésükre a +40/264/462-484-es telefonon.